Jaarlijkse vaccinatie

 

Omwille van de overtuiging 'beter voorkomen dan genezen' hechten onze dierenartsen veel belang aan de correcte vaccinatie van uw huisdier.

Tevens is de jaarlijkse vaccinatie ook een uitgeroepen kans om uw huisdier een algemene check up te geven door de dierenarts. Op deze manier worden eventuele afwijkingen vroeg gediagnosticeerd waardoor het succes van de behandeling vaak des te groter is.


Onderzoek van hart en longen met stethoscoop hoort bij een algemene check up

Wanneer u als klant bent ingeschreven in de praktijk zal u jaarlijks op gepast tijdstip een brief of e-mail ontvangen om u er attent op te maken dat het jaarlijkse vaccinatie tijdstip van uw huisdier eraan komt.

Belangrijke tip: In het geval u meerdere huisdieren heeft die ongeveer op hetzelfde tijdstip moeten gevaccineerd worden, dan komt het voor u voordeliger uit om de verschillende huisdieren tijdens hetzelfde bezoek mee te brengen.

Nieuw: wij werken vanaf heden ook met de VacciCheck test bij hond en kat om onnodige entingen te vermijden. Wanneer u drukt op de onderstaande linken, zal u op een infocbrochure uitkomen waar ook op de VacciCheck methode dieper zal worden ingegaan.

Via de onderstaande link vaccinatie hond/ vaccinatie kat komt u bij de infobrochures terecht omtrent de vaccinatie. Hierin staat de volledige uitleg over de tijdstippen van vaccinatie, de werking van de vaccinatie en de ziektes waartegen u kan vaccineren.