Voedingsadvies voor hond en kat

 

Ons voedingsgamma bestaat uit:

  • Brokken en blikvoeding van Hill's Pet Nutrition
  • Vers vlees van Carnibest


Waarom kiezen wij voor Hills?

Hill's is een kwaliteitsvoeding die in de specifieke behoeften voorziet van honden en katten ongeacht leeftijd, ras of gezondheidsconditie. De voeding bestaat zowel in droge korrel als blikvorm, dus voor ieder maagje wat wils!

Door te kiezen voor een voeding met hoogwaardige ingrediënten, kies je voor een goede verteerbaarheid en een hogere energiedichtheid, waardoor uw huisdier er minder van moet eten om in zijn dagelijkse behoeften te voldoen.

De onderhoudsvoedingen van Hill's (Hill's Science Canine) zijn bedoeld voor gezonde honden, van puppy tot seniorhonden. De Hill's Science Feline voor kittens tot seniorkatten. Omdat het gamma zodanig groot is (aangepast aan het gewicht en de leeftijd van uw hond of kat) geven we u graag advies over welke voeding het beste bij uw huisdier past.

Hill's heeft ook een gamma van specifieke dieetvoedingen (Hill's Prescription Diet) voor honden en katten met specifieke gezondheidsproblemen. In dit gamma van Hill's voeders is een specifiek voeder steeds ontwikkeld voor honden/katten met een specifieke aandoening. Bijvoorbeeld: honden/katten met maagdarmproblemen worden vaak tijdelijk op de Hill's i/d gezet (dit staat voor intestinal/disease). Deze voeders zijn enkel te verkrijgen bij de dierenarts of op voorschrift bij de apotheker.

Kiest u toch graag voor één van de andere kwaliteitsvoeders op de markt (bijvoorbeeld Eukanuba, Royal Canin, Sanimed, ...), dan kan u deze bij ons ook steeds verkrijgen via bestelling. Er wordt dagelijks voeding geleverd, dus als de voeding voorradig is bij de groothandel, dan kan deze binnen een zeer korte termijn bij ons geleverd worden.

 

Nieuw: Carnibest:

Carnibest is natuurlijke voeding voor honden, katten en fretten.
Het is een diepgevroren voeding bestaande uit vers vlees, botten, verse groenten, plantaardige olieën en een klein deel witte rijst. Alle grondstoffen zijn vers en onverhit, waardoor alle natuurlijke vitaminen en mineralen behouden blijven.
Alle voedingen van carnibest zijn compleet. U hoeft er niets aan toe te voegen.

Er zijn heel wat verschillende varianten van Carnibest verkrijgbaar die rekening houden met de verschillende behoeften van dieren en eventuele aandoeningen zoals bijvoorbeeld allergieën en suikerziekte.
 

 

Nog vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.