Aanbod

 

In onze praktijk zijn bijna alle producten van Hills standaard verkrijgbaar aan de balie. De assistente zal u graag begeleiden in uw keuze naar het voeder dat het beste geschikt is voor uw huisdier. Via de link acties kan u ook nagaan op welke Hills-voeding er op dat moment promoties plaatsvinden.

  

Vanaf heden is ook Carnibest bij ons beschikbaar (zowel in Kuringen als in Halen). Dit is natuurlijke voeding op basis van vers vlees voor honden en katten. Meer info over Carnibest.

  

Andere merken zoals Eukanuba, Royal canin, Specific, ...  zijn via bestelling verkrijgbaar.U kan het gewenste voeder telefonisch (011/25.61.34) of via mail (info@dierenartsenherckenrode.be) bestellen. Indien u via mail uw bestelling doorgeeft, raden wij u wel aan om te wachten op onze bevestigingsmail om u een onnodige verplaatsing naar de praktijk te besparen.

NIEUW: onze webshop staat online. Bestel uw voeding nu via www.diershop.be!Voor het afhalen van voeding kan u van maandag tot vrijdag van 09u00 tot 19.30 en op zaterdag van 9u00 tot 12u30 aan de balie terecht.