013/55.66.62

 

Dierenartsenpraktijk Herckenrode-West is onze tweede praktijk. 
Adres:
Koepoortstraat 9, 3545 Halen.

De praktijk omvat volgende ruimtes: balie/wachtzaal,  2 consultatieruimtes, operatieruimte (routine-operaties), hospitalisatie met loopband voor fysiotherapie en een opslagruimte voor voeding en medicatie.

U kan bij ons terecht voor consultaties (bijvoorbeeld: vaccinatie, oorontsteking, huidproblemen, ....) en routine-operaties (bijvoorbeeld: sterilisatie en castratie hond/kat). Voor bijkomende onderzoeken zoals RX, echo, gespecialiseerde operaties en bloedanalyse zal u worden doorverwezen naar Dierenartsencentrum Herckenrode te Kuringen.Alle consultaties en operaties gebeuren op afspraak. U kan uw afspraak vastleggen op het nummer 013/55.66.62. Gelieve steeds duidelijk te melden dat u een afspraak in de praktijk In Halen wenst.
De 24 op 24 uur permanentie voor spoedgevallen zal verzorgd worden door dierenartsencentrum Herckenrode in Kuringen. Buiten de openingsuren schakelt de telefoon rechtstreeks door naar onze dierenarts van wacht. Deze zal met u afspreken in de praktijk in Kuringen.

Voeding en medicatie kunnen zowel in dierenartsenpraktijk Herckenrode-West als in dierenartsencentrum Herckenrode worden afgehaald aan de balie.